Diana Vasiliu

Diana este formator şi expert formare profesională în cadrul Fundaţiei „Alături de Voi” România, cu o bogată experiență în managementul resurselor umane și în managementul proiectelor europene. Îi place să lucreze cu oamenii şi este pasionată de domeniul formării profesionale a adulţilor.

 A obţinut acreditarea ca formator în anul 2007, însă povestea sa de trainer a început în anul 2001, când a susţinut primul său curs despre „Consilierea în prevenţie şi intervenţie psihosocială”. De atunci a trăit experienţe frumoase în peste 1000 ore susţinute în calitate de formator: cursuri pentru specialişti, cursuri pentru părinţi, workshop-uri, seminarii, conferinţe, team-building-uri. A organizat și susținut cursuri de formare profesională pentru manageri/antreprenori și specialiști din diferite firme, din întreaga țară. A asigurat mentorat și consultanță pentru companii din Regiunea Nord-Est, în vederea inserției profesionale a persoanelor din categorii defavorizate.

Este autor și coautor a 8 publicații de specialitate în domeniul psiho-social și în domeniul resurselor umane.

Ştie că este vorba despre pasiune pentru activitatea de formare, pentru că a încercat de fiecare dată, cu fiecare curs susţinut, sentimentul satisfacţiei şi al lucrului bine făcut. Şi fiecare sesiune de curs a încheiat-o cu emoţia şi siguranţa faptului că a realizat ceva important împreună cu echipa de lucru şi cu participanţii. Continuă să creadă că oamenii sunt minunaţi şi că în fiecare om putem descoperi frumuseţe şi valoare.

TOP