Irina Isăcilă

Irina s-a alăturat echipei ADV România în anul 2003, activând mai întâi ca voluntar, iar ulterior ocupând diverse poziții în domeniul serviciilor psiho-sociale sau cel al economiei sociale: psiholog, coordonator proiecte, director al Centrului Iași sau coordonator al Întreprinderii Sociale de Inserție UtilDeco.

Această experiență diversificată în cadrul organizației a ajutat-o ca în anul 2012 să preia coordonarea Serviciului de arhivare și depozitare documente UtilDeco, asumându-și rolul de a dezvolta și performa activitatea serviciului. Cu o atitudine pozitivă și determinare pentru obținerea celor mai bune rezultate, având alături o echipă puternică de tineri profesioniști și extrem de dedicați, Irina continua eforturile în vederea menținerii standardelor ridicate de performanță. Pentru ea, UtilDeco înseamnă “motivație, energie, viziune, oameni frumoși”.

Formator autorizat din anul 2007, Irina susține cursuri în domeniul antreprenoriatului social – Antreprenor în Economia Socială și Manager de Întreprindere Socială, și cursurile de Arhivar și Legător Manual derulate de către organizație, ceea ce îi permite să își valorifice și să își diversifice în permanență experiența.

Este licențiată în psihologie, a urmat studii de masterat în domeniul resurselor umane, iar formarea în domeniul arhivistic a realizat-o prin intermediul Şcolii Naţionale de Perfecţionare Arhivistică din București.

„Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci.”

 

TOP