Ludmila Cebotari

Ludmila este formator autorizat din aprilie 2013 și absolventă a Cursului de arhivar organizat de Școala Națională de Perfecționare Arhivistică  ”Aurelian Sacerdoțeanu” din București.  De asemenea, a urmat cursul de legător manual în poligrafie și ateliere speciale în martie 2014.

Ludmila are experiență în domeniu din anul  2012, iar în prezent coordonează și supervizează echipele mobile din cadrul Serviciului de arhivare și depozitare documente Util Deco – întreprindere socială de inserție a Fundației „Alături de Voi” România.

Deține experiență și competențe profesionale în prelucrarea unităților arhivistice din fondurile arhivistice, păstrarea și conservarea documentelor, rezolvarea cererilor, așezarea fondurilor și colecțiilor arhivistice în depozite și este un excelent îndrumător practic.

Lumea arhivisticii, este lumea mea! Ceea ce fac la Utildeco mă reprezintă foarte mult pentru că sunt o fire activă, îmi plac provocările, îmi place să invăț ceva nou în fiecare zi, iar arhivarea documentelor îmi oferă această posibilitate. Îmi place să explorez lumea documentelor.

Dacă m-aș caracteriza, aș spune despre mine că sânt o persoană carismatică, entuziastă și care are simțul umorului.”

 Motto – ul după care se ghidează în viață este: ”Carpe diem!”

TOP