Accesare fonduri europene

Învață cum să accesezi bani europeni și să devii expertul în finanțarea propriei idei!

România va beneficia în următorii 7 ani de 76,41 de miliarde de euro, la care se adaugă miliarde de euro care pot fi accesate direct de la Comisia Europeană.

Aceste fonduri nerambursabile reprezintă o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea mediul de afaceri și non-profit din România.

Acum este cel mai bun moment să te pregătești pentru accesarea banilor europeni!

Dacă vrei să înveți să scrii propriul proiect și să îți formezi echipa din interiorul organizației, noi îți prezentăm soluția -  Primul program de training din România care te învață îți scrii propriul proiect, te îndrumă pas cu pas în accesarea banilor europeni pe o linie specifică de finanțare și îți oferă asistență live, individuală, în pregătirea unei cereri de finanțare!

În ultimii 20 de ani, Fundația ADV România a implementat cu succes peste 90 de proiecte, în valoare totală de peste 30 de milioane de euro, pe diferite linii de finanțare (inclusiv direct de la Comisia Europeană). În urma numeroaselor solicitări, am decis să valorificăm expertiza în scrierea de proiecte și să ajutăm antreprenorii, angajații din companii și liderii din ONG-uri să atragă finanțări și să-și dezvolte competențe de scriere proiecte.

TOP