Formular de înscriere

Curs

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


Fundaţia ”Alături de Voi” România prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, prin mijloace automatizate şi manuale, acestea fiind destinate implementării proiectului “Parteneriat pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Social”, implementat în parteneriat cu Academia de Administrare Publică, Chișinău, R. Moldova și Fundația “Ecoul Cernobîlului” – Chișinău, R. Moldova și finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI). Prin completarea si trimiterea acestui formular va declarați acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor personale în scopul implementării proiectului.

 

« Dacă numărul înscrierilor depăşeşte numărul de locuri disponibile, vom face selecţia participanţilor în acord cu profilul grupului ţintă stabilit în proiect, prioritate având persoanele care activează în instituţii publice (locale sau centrale), instituţii de învăţământ (cadre didactice sau studenţi din învăţământul terţiar), ONG-uri, entităţi private direct conectate cu domeniul antreprenoriatului social sau din domenii conexe. »  

 

* O persoană poate participa la un singur curs de formare profesională în cadrul proiectului.

De unde ați aflat de aceste cursuri?
Ultima școală absolvită:
* selectați scoala absolvită
Statut pe piața muncii:
* selectați statutul
Dacă sunteţi angajat/ă, vă rugăm să precizaţi instituţia / firma la care lucraţi.
Dacă sunteţi student/ă, vă rugăm să precizaţi instituţia de învăţământ unde studiaţi.
Ce curs doriți să urmați?
* selectați cursul
Vă rugăm să menţionaţi dacă sunteţi persoană cu dizabilităţi sau din grup vulnerabil (centru de plasament, dificultăți sociale - fără venituri, cu venitul minim garantat, cu alocație pentru susținerea familiei ș.a)
Motivaţia participării la curs
Powered by NEX-Forms
TOP