Automotivarea ca sursă de energie personală

09dec2:00 pm3:30 pmAutomotivarea ca sursă de energie personalăIdei și informații acționabile pentru performanța în carieră

DETALII EVENIMENT

Te invităm online, în data de 9 decembrie, de la ora 14:00 la ora 15:30, la o experiență online de învățare interactivă și practică pentru identificare și utilizarea unor instrumente utile în automotivare. 

  • Identificăm împreună cum automotivarea este o sursă de energie personală.  
  • Testăm 4-5 soluții care să ne ajute în dezvoltarea automotivării în activitățile fiecăruia dintre noi.
  • Extragem fiecare dintre noi top 2-3 acțiuni și tehnici aplicabile în viața de zi cu zi pentru a crește nivelul de energie personală și motivație pentru ceea ce dorim să obținem profesional sau personal. 

Este o ocazie unică să înveți și să intri în dialog direct cu Florin Ghindă – catalizator Synerb.org și fondator RomaniaPozitiva.ro, prima platformă de informație și educație pozitivă din România. 

Florin a moderat și facilitat o serie de conferințe și evenimente de impact cum sunt TEDx București, Social Impact Award, Future Makers, evenimentele Impact Hub, RoWin, Diplohack, Shift+Vieți, Programul de leadership al Institutului Aspen, Zilele Biz, Conferința despre fericire, „Fabricat în Țara lui Andrei”, NESsT și OMV Petrom, WWF Green Schools.

Florin lucrează cu clienți din diverse industrii precum bănci și finanțe, automotive, IT, FMCG și comunitatea ONG. Florin este trainer certificat ANC, White Belt la ABInBev. Îi place să utilizeze instrumente și procese de tipul „art of hosting”, teoria „U”, Business Model Canvas și metodologia de design centrat pe oameni și resurse legate de TED.

Mai multe despre Florin poți citi aici: linkedin.com/in/floringhinda

PARTICIPARE

 Joi, 9 decembrie 2021, în intervalul orar 14:00 – 15:30
☛ Online, pe Zoom
 Formular de înregistrare


Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351. Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Nr. POCU /626/6/13/ 130351.

Durata

(Joi) 2:00 pm - 3:30 pm

Location

ADV România

ADV RomâniaStudio virtual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP