Business Model Canvas - webinar interactiv

02noi10:00 am12:00 pmBusiness Model Canvas - webinar interactivAflă cum transformi o idee într-un business profitabil care are impact social pozitiv!

DETALII EVENIMENT

Învață să folosești cel mai modern instrument pentru prezentarea, testarea și validarea unei idei de afaceri.

Atelier practic și interactiv cu Florin Ghindă, fondatorul platformei de informare și educație pozitivă , RomâniaPozitivă.ro – prima platformă de informație și educație pozitivă din România. 

📅 Miercuri, 2 noiembrie 2022
⏰ 10:00 – 12:00
📍 Gratuit | Live on Zoom

De la idea antreprenorială până la implementare sunt necesare mai multe etape, iar una dintre ele este clarificarea modelului de business, a felului în care afacerea ta socială poate să opereze în piață.

Înscrie-te la atelierul online din data de 2 noiembrie 2022 și vino cu ideea ta de afacere ca să identificăm împreună care sunt componentele cheie ale modelului de business.

Vom utiliza celebrul Business Model Canvas creat de Strategyzer (profil Facebook, LinkedIn, website).

Află cum transformi o idee într-un business profitabil care are impact social pozitiv!

Vei învăța despre:

exemple de afaceri sociale
• tipuri de clienți
• tipologii de impact social
• tipuri de costuri și venituri
• canale de distribuție
• moduri de lucru într-o piața concurențială, exemple de parteneri care te pot ajuta în afacerea ta socială
• exemple de argumente, motive pentru care potențialii tăi clienți ar putea să aleagă produsele sau serviciile afacerii tale sociale.

La finalul atelierului online o să ai o imagine de ansamblu asupra posibilelor modele de business pentru ideea ta de afacere socială, adică o să ai parte de un start bun pentru a te documenta și pentru a dezvolta ulterior în detaliu elementele cheie ale afacerii tale.

TRAINER – FLORIN GHINDĂ

Fondator RomâniaPozitivă.ro și speaker TED

Florin a moderat și facilitat o serie de conferințe și evenimente de impact cum sunt TEDx București, Social Impact Award, Future Makers, evenimentele Impact Hub, RoWin, Diplohack, Shift+Vieți, Programul de leadership al Institutului Aspen, Zilele Biz, Conferința despre fericire, „Fabricat în Țara lui Andrei”, NESsT și OMV Petrom, WWF Green Schools.

Florin lucrează cu clienți din diverse industrii precum bănci și finanțe, automotive, IT, FMCG și comunitatea ONG. Florin este trainer certificat ANC, White Belt la ABInBev. Îi place să utilizeze instrumente și procese de tipul „art of hosting”, teoria „U”, Business Model Canvas și metodologia de design centrat pe oameni și resurse legate de TED.

Mai multe despre Florin poți citi aici: linkedin.com/in/floringhinda

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularului de înregistrare disponibil mai jos 

_______________
Webinarul este organizat de ADV Româniaîn cadrul proiectului “EU4Youth – Social Innovation Impact – a strategic partnership!”, finanțat de către Comisia Europeană, prin programul ”EU4Youth – Fostering youth employment and societal change though social entrepreneurship”.

Durata

(Miercuri) 10:00 am - 12:00 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP