Eveniment multiplicator pentru proiectul ComEnt

30ian11:00 am1:00 pmEveniment multiplicator pentru proiectul ComEntNetworking și oportunități de învățare

DETALII EVENIMENT

Vă invităm la kilometrul zero al orașului Iași, pentru un eveniment de networking și învățare!

În data de 30 ianuarie, ADV România are onoarea de a vă invita la un eveniment dedicat diseminării și multiplicării succeselor proiectului ComEnt – Fostering Innovation in Community Led Enterprise Development, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 11:00 – 13:00, în Sala de Conferințe a Palatului Braunstein.

Evenimentul va reuni reprezentanți ai autorităților publice, antreprenori locali, reprezentanți ai mediului academic, lideri din sectorul nonprofit și toți cei interesați de dezvoltarea durabilă și colaborarea europeană.

40 DE LOCURI DISPONIBILE!

Participarea este gratuită și se realizează în baza înregistrării prealabile.

Înregistrați-vă

Modele de bune practici și resurse gratuite

Acest eveniment oferă o oportunitate extraordinară pentru a afla rolul și locul întreprinderilor comunitare în ecosistemul de economie socială, ce putem învăța și implementa la nivel local din modelele de bune practici în sector. Evenimentul va și un prilej de a accesa resurse gratuite din cadrul proiectelui (studii de caz, platformă gratuită de cursuri).

Provocări și oportunități în implementarea proiectelor europene

Evenimentul va oferi ocazia să interacționați cu managerii de proiect din cadrul ADV România și să aflați care sunt provocările din oportunitățile în implementarea proiectelor europene. Veți descoperi cum să atrageți astfel de proiecte în propria organizație și cum să le implementați cu succes.

Oportunitate de colaborare

Evenimentul își propune să creeze un cadru favorabil cooperarării și schimbului de resurse. Veți putea identifica potențiali parteneri și veți afla cum vă puteți implica în proiectele pe care le derulăm în prezent.

Înregistrați-vă

Oportunitate de a vizita un reper istoric și cultural al municipiul Iași

Palatul Braunstein este un loc istoric al Iașului, ale cărui lucrări de restaurare au fost finalizate în 2022. Clădirea din inima orașului este un monument de arhitectură, construit la începutul secolului al XX-lea. Palatul Braunsetin este un centru cultural multifuncțional, care găzduiește Centrul Cultural Francez, britanic, german şi italian, expoziții temporare și vernisaje de anvergură națională.

După eveniment veți putea admira Expoziția „Capodopere. Arta din Romania, de la clasic la contemporan” una dintre cele mai importante expoziții organizate în ultimul secol în Moldova. În cadrul acestei expoziții veți putea admira o parte din valoroasă colecție a Muzeului Național Brukenthal.

Sursa foto: ADR Nord-Est

Vă așteptăm cu o cafea de specialitate de la OPYA și delicii de la cofetăria Palibo!

Înregistrați-vă

Durata

(Marti) 11:00 am - 1:00 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP