Instrumente eficiente pentru evaluarea personală și profesională

20dec2:00 pm3:30 pmInstrumente eficiente pentru evaluarea personală și profesionalăIdei și informații acționabile pentru performanța în carieră

DETALII EVENIMENT

Te invităm la o nouă experiență online de învățare interactivă și practică pentru identificare și utilizarea unor instrumente pentru evaluarea personală și profesională.

Vom discuta despre cele două tipuri  de evaluare cel mai des utilizate în  domeniul resurselor umane, cea personală și cea profesională.

Vom explora cu acest prilej diferențele din punct de vedere al scopului evaluării, inițiatorilor, instrumentelor aplicate, specialiștilor implicați, al modalității de prezentare a rezultatelor evaluării.

Vom înțelege cine sunt persoanele interesate de rezultatele evaluării, cine și cum realizează analiza acestor rezultate, ce acțiuni pot determina.

Pentru a putea stabili contextul în care aplicăm aceste instrumente de evaluare, ne vom folosi de următoarele întrebări.

  • Ce vreau eu să știu despre mine și de ce ?
  • Ce vor ceilalți să știe despre mine și de ce ?

    📍 Gratuit | Live on Zoom

Facilitatorul acestui webinar este Manuela Trușcă – trainer cu experiență de peste 18 ani în programe cu specific în atragerea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în organizații (recrutare, selecție, integrarea la locul de muncă, analiza postului și a fișei de post, evaluarea performanțelor, eficientizarea activității, motivarea angajaților, formarea și dezvoltarea echipelor, comunicarea)

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularul de înregistrare disponibil mai jos 

_______________
Evenimentul are loc în cadrul proiectului ASCED – Angajare sustenabilă și competitivitate pentru studenții din domeniul economic şi drept, POCU/626/6/13/ 130352, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Centrul de Dezvoltare Socială (Beneficiarul proiectului) și Fundația ”Alături de Voi” România (Partener în cadrul proiectului) .

Durata

(Luni) 2:00 pm - 3:30 pm

Location

ADV România

ADV RomâniaStudio virtual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP