Instrumente utilizate în managementul echipei

31mar2:00 pm3:30 pmInstrumente utilizate în managementul echipei

DETALII EVENIMENT

Suntem LIVE pe Facebook!

https://www.facebook.com/FundatiaAlaturiDeVoiRomania/live_videos/?ref=page_internal

Te invităm online în data de 31 martie la o experiență de învățare interactivă și practică pentru identificarea și testarea unor  instrumente actuale utilizate în managementul echipei.

📅 Miercuri, 31 martie 2021 | 14:00 – 15:30
📍 Gratuit | Live on Zoom

Este o ocazie unică să înveți și să intri în dialog direct cu Florin Ghindă – catalizator Synerb.org și fondator RomaniaPozitiva.ro, prima platformă de informație și educație pozitivă din România. 

Florin a moderat și facilitat o serie de conferințe și evenimente de impact cum sunt TEDx București, Social Impact Award, Future Makers, evenimentele Impact Hub, RoWin, Diplohack, Shift+Vieți, Programul de leadership al Institutului Aspen, Zilele Biz, Conferința despre fericire, „Fabricat în Țara lui Andrei”, NESsT și OMV Petrom, WWF Green Schools.

Florin lucrează cu clienți din diverse industrii precum bănci și finanțe, automotive, IT, FMCG și comunitatea ONG. Florin este trainer certificat ANC, White Belt la ABInBev. Îi place să utilizeze instrumente și procese de tipul „art of hosting”, teoria „U”, Business Model Canvas și metodologia de design centrat pe oameni și resurse legate de TED.

Mai multe despre Florin poți citi aici: linkedin.com/in/floringhinda

Împreună cu Florin vei:

  • Descoperi 10 instrumente și metode utilizate în managementul echipei utile în contextul competențelor viitorului, preferințelor generațiilor din care fac parte membrii unei echipe și potrivite în contextul de colaborare “remote” în lumea V.U.C.A. (post) COVID.  

  • Identifica și testa 5 instrumente sau platforme digitale utile pentru organizarea, planificarea, comunicarea, luarea deciziilor în echipă ori dezvoltarea echipei.

  • Extrage idei și soluții aplicabile pentru 3-5 studii de caz din contexte profesionale diverse în care avem nevoie de abilități, instrumente și procese utile în managementul echipei.

Așadar, te invităm să ne bucurăm împreună de o experiență online dinamică și interactivă precum și de o mulțime de resurse suplimentare utile pentru o gamă variată de contexte de lucru în echipe și managementul oamenilor. 

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularului de înregistrare disponibil mai jos 

+++++
Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi:
ADV România, Departamentul Marketing şi Comunicare
Elena Vasiliu | elena.vasiliu@alaturidevoi.ro | 0740.544.810 www.alaturidevoi.ro

_______________
Evenimentul are loc în cadrul proiectului ASCED – Angajare sustenabilă și competitivitate pentru studenții din domeniul economic şi drept, POCU/626/6/13/ 130352, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Durata

(Miercuri) 2:00 pm - 3:30 pm

2 Comments to “ Instrumente utilizate în managementul echipei”

  1. Tatiana Maximciuc says :Răspunde

    Bună ziua. Interesant subiectul, felicitări! Aș vrea să particip și eu la acest webinar dacă se poate. Mulțumesc!

    1. Buna ziua, va multumim pentru interesul acordat si va rugam sa completati formularul de inscriere: https://forms.gle/M6AE3QYr738ZPyXJ7. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP