Instrumente eficiente pentru evaluarea personală și profesională

10noi2:00 pm3:30 pmInstrumente eficiente pentru evaluarea personală și profesională

DETALII EVENIMENT

Eveniment dedicat performanței în carieră.

Teme de discuție

  1. Necesitatea evaluării personale și profesionale din perspectiva ”autorităților de reglementare în domeniul resurselor umane”, a organizațiilor comerciale și a subiecților evaluarii
  2. Forma de aplicare și interpretare a rezultatelor pentru unele instrumente folosite în evaluarea personală și profesională cu avantajele și dezavantajele observate în practică
  3. Experiențe și propuneri de bune practici

TRAINER: Paul Adrian COSTIN

Paul Adrian COSTIN este pasionat de formare, dezvoltare profesională și dezvoltare organizațională lucru probat în proiecte pe care le derulează din 2005.
Expertiza sa este atestată de studii aprofundate finalizate cu diplome precum Masterat în administrarea afacerilor, Masterat în dezvoltarea economică a intreprinderii. Este expert certificat în ”Optimizarea performanței profesionale prin coaching cognitiv comportamental” și ”Specialist în activitatea de coaching”.

Din 2015 este parte din organizația Coaching Partners, în calitate de asociat, coach și formator. Compania livrează programe precum cel certificat de specializare profesională în coaching individual, Coach pentru Campioni, program de formare în profesia de Specialist în Activitatea de Coaching.

Participare

📅 Miercuri, 10 noiembrie 2021, în intervalul orar 14:00 – 15:30
☛ Online, pe Zoom
Formular de înregistrare


Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351. Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Nr. POCU /626/6/13/ 130351.

Durata

(Miercuri) 2:00 pm - 3:30 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP