Seminar online: Start în carieră!

04aug2:00 pm6:00 pmSeminar online: Start în carieră!Așteptări și provocări pe piața muncii

DETALII EVENIMENT

10 invitați de top sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările tale legate de piața muncii și vin să aducă informații exclusive care te vor ajuta să te pregătești pentru reușita în carieră!

🎯 OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE
Descoperă care sunt oportunitățile de carieră în instituțiile publice și cum arată în general, condițiile de înscriere la concursuri

🎓 ANGAJABILITATE ȘI EDUCAȚIE
Îndrumări pentru generația de studenți care au făcut ore online: cum să valorifici cât mai bine ceea ce ai învățat în studenție și cum să pui totul în practică la viitorul loc de muncă.

🙌 ACTIVISM CIVIC ȘI VOLUNTARIAT ÎN RÂNDUL TINERILOR
Cum arată un job în organizațiile neguvernamentale? Ce presupun activitățile de voluntariat? Și ce ai de câștigat atunci când lucrezi pentru un scop în care crezi și care este mai presus de tine?

📅 Joi, 4 august 2022, în intervalul orar 14:00 – 18:00.
📍Online, pe platforma Zoom.

Evenimentul este GRATUIT!
ÎNREGISTREAZĂ-TEaici.

Invitați

De ce organizăm acest eveniment

Pentru că asistăm la o schimbare continuă a pieţei muncii profund marcată de schimbari tehnologice, pentru că exista un anumit tipar în căutarea unui loc de muncă care nu aduce mereu rezultatele dorite, pentru că sunt foarte multe persoane care se confruntă cu aceste probleme, în cadrul acestui eveniment vrem să aducem soluții aplicabile pentru dezvoltarea carierei.

Indiferent de postura în care te afli, căutarea primului job, identificarea unei noi provocări profesionale sau schimbarea traseului profesional, vrem să aducem răspunsuri la întrebările pe care le ai și idei practice care te vor ajuta ajuta în dezvoltarea carierei.

Pentru cine organizăm acest eveniment

› Pentru cei care își doresc o schimbare de carieră în 2022
› Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă și au nevoie de sfaturi practice despre cum să arate CV-ul, cum să se prezinte la interviu, cum să-și maximizeze șansele de angajare
› Pentru cei care vor să înțeleagă cum funcționează piața muncii în 2022 și ce așteptări au angajatorii din Regiunea Nord-Est
› Pentru cei care caută sfaturi, idei, inspirație despre cum să aibă succes în carieră


Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351.Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Nr. POCU /626/6/13/ 130351.

Durata

(Joi) 2:00 pm - 6:00 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP