Start în carieră! Idei și soluții pentru succesul profesional

01sep2:00 pm6:00 pmStart în carieră! Idei și soluții pentru succesul profesionalEveniment online pentru tinerii aflați în căutarea unui job

DETALII EVENIMENT

Indiferent de postura în care te afli, căutarea primului job, identificarea unei noi provocări profesionale sau schimbarea traseului profesional, vrem să aducem răspunsuri la întrebările pe care le ai și idei practice care te vor ajuta ajuta în dezvoltarea carierei.

10 invitați de top – specialiști în educație, drept și resurse umane sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările tale legate de piața muncii și vin să aducă informații exclusive care te vor ajuta să te pregătești pentru reușita în carieră!

Vom discuta despre:
💼 Primul job – Cum te angajezi dacă nu ai experiență?
🎯 Antreprenoriat și freelancing – alternative pentru tinerii absolvenți
🎓 Oportunități de carieră în domeniul juridic

INVITAȚI

Înregistrează-te gratuit aici.

📆 Joi, 1 septembrie 2022 | 14:00 – 18:00
📍 Gratuit | Live on Zoom


Pentru că asistăm la o schimbare continuă a pieţei muncii profund marcată de schimbari tehnologice, pentru că există un anumit tipar în căutarea unui loc de muncă care nu aduce mereu rezultatele dorite, pentru că sunt foarte multe persoane care se confruntă cu aceste probleme, în cadrul acestui eveniment vrem să aducem soluții aplicabile pentru dezvoltarea carierei.

Pentru cine organizăm acest eveniment ?

› Pentru absolvenții care în acest moment își caută un loc de muncă și au nevoie de sfaturi practice
› Pentru cei care își doresc o schimbare de carieră în 2022
› Pentru cei care vor să înțeleagă cum funcționează piața muncii în 2022 și ce așteptări au angajatorii din Regiunea Nord-Est
› Pentru cei care caută sfaturi, idei, inspirație despre cum să aibă succes în carieră


Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASCED – Angajare sustenabilă și competitivitate pentru studenții din domeniul economic și drept”, nr. POCU/626/6/13/ 130352, implementat de către Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, în parteneriat cu Fundația ”Alături de Voi” România, fiind co-finanțat din Fondul Social European Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Durata

(Joi) 2:00 pm - 6:00 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP