Training Digital Skills

13noi(noi 13)10:00 am16(noi 16)2:00 pmTraining Digital SkillsTransformare digitală pentru întreprinderi sociale

DETALII EVENIMENT

Accelerează tranziția către digitalizare. Descoperă instrumente și procese digitale care să eficientizeze și să securizeze activitățile întreprinderii tale!

În perioada 13 – 16 noiembrie organizăm un curs de Competențe Digitale pentru managerii și angajații din întreprinderi sociale, cu precădere cele care derulează activități în sectorul de economie circulară sau TIC.

Cursul va avea loc timp de 4 zile, de luni până joi, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Teme abordate la curs:

  • Managementul serviciilor organizației: introducere în ITIL 4
  • Protejarea averii organizației: governance, risk management & compliance
  • Gestiunea proiectelor organizației cu MS Project
  • + alte teme de interes pentru participanți (pe care le veți menționa în formularul de înregistrare)

ÎNREGISTREAZĂ-TEaici

Trainer

Valentin Măzăreanu

„Never stop learning”

Profesionist în domeniul Learning & Organisational Development, cu peste 10 ani experiență în educarea adulților – trainer și manager echipa de training, doctor în științe economice și lector asociat în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, trainer certificat Microsoft (MCT), consultant certificat BELBIN Team Roles, formator ANC și facilitator în programe de dezvoltare mă implic și adaug valoare în programe L&D, proiecte end-to-end dezvoltare de competențe și upskill, livrare training tehnic din pachetul Microsoft Office (ex.: Excel, Business Process Modeling with MS Visio, Master your project with MS Project) sau livrare training specializat (Data Protection & Information Security Awareness Training, Project & Enterprise Risk Management, Value-Oriented Intrapreneurship & Entrepreneurship).

Domenii de activitate conexe:

  • evaluare nivel de maturitate procese de managementul riscului operațional și control intern / consultanță în managementul riscului
  • consultanță în vederea certificării ISO 27001
  • servicii de consultanță și implementare proiecte Digital Transformation.

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularul de înregistrare.

_______________

Acest curs are loc în cadrul proiectului “SEEDing – Enterprising for Tomorrow”, implementat de ADV România în parteneriat cu Unikum Aktiv AS (Norvegia), Ateliere Fără Frontiere (România), Social Finance Association (România) și RISE România.

Proiectul “SEEDing – Enterprising for Tomorrow” beneficiază de un grant de 184 900 EUR din Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021. Obiectivul proiectului este de a crește competitivitatea a minim 100 de întreprinderi sociale din România, cu precădere din TIC și industria verde.

Mai multe detalii despre finanțator: https://eeagrants.org

Durata

13 (Luni) 10:00 am - 16 (Joi) 2:00 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP