Viziunea R. Moldova privind dezvoltarea Antreprenoriatului Social!

22apr2:00 pm5:00 pmViziunea R. Moldova privind dezvoltarea Antreprenoriatului Social!

DETALII EVENIMENT

Vă invităm să participați la workshop-ul cu tematica: Viziunea R. Moldova privind dezvoltarea Antreprenoriatului Social!

22 aprilie, orele 14.00-17.00, pe platforma Zoom.

Veți avea ocazia să aflați informații în premieră despre planurile autorităților publice cu privire la crearea unui nou sector de economie în Republica Moldova, care să contribuie la dezvoltarea de afaceri prietenoase cu omul, mediul și comunitatea.

La eveniment vor participa:

Alături de reprezentați ai Guvernului Republicii Moldova, ai mediului academic, antreprenori sociali și specialiști în economia socială veți descoperi informații exclusive despre:

  • Programul Național de Dezvoltare a Antreprenoriatului Social 2021-2025!
  • Programul Național de Finanțarea Antreprenoriatului Social 2021-2025!
  • Acțiuni planificate de către societatea civilă pentru dezvoltarea sectorului de antreprenoriat social.
  • Viziunea de țară privind utilizarea întreprinderilor sociale în combaterea sărăciei, crearea de locuri de muncă incluzive, dezvoltare de afaceri cu impact economic și social, inclusiv economie circulară, economie verde.
  • Rolul mediului academic în dezvoltarea resurselor umane din sector și încurajarea dezvoltării de afaceri sociale.

Pentru a intra în dialog direct cu autoritățile publice, cu pionierii în economia socială din Republica Moldova și România, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea Formularului de înregistrare disponibil mai jos 👇

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Parteneriat transfrontalier pentru dezvoltarea antreprenoriatului social”, nr. 2SOFT/1.1/107, implementat de Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, în parteneriat cu Academia de Administrare Publică și Fundația „Ecoul Cernobîlului” din Republica Moldova. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI).

Durata

(Joi) 2:00 pm - 5:00 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP