Webinar: Sisteme de birou: analiza datelor cu ajutorul MS Excel

24mar2:00 pm3:30 pmWebinar: Sisteme de birou: analiza datelor cu ajutorul MS Excel

DETALII EVENIMENT

Sisteme de birou: analiza datelor cu ajutorul MS Excel

Știm cu toții că Microsoft Excel este unul dintre cele mai importante aplicații folosite pentru a efectua calcule, a analiza și vizualiza date, apelând formule și alte câteva instrumente interesante.
În zilele noastre, este atât de așteptat să știi cum să folosești Microsoft Excel, încât cu greu mai justifică un rând în CV-urile noastre.
Dar, să fim sinceri: Cât de bine știi să-l folosești?

Indiferent dacă doresti să dezvolți diagrame mai frumoase, să prelucrezi text folosind funcțiile RIGHT(), LEFT() și MID(), să întelegi în sfârșit ce sunt tabelele pivot, să completezi primul VLOOKUP() sau să le folosești pe toate în aceeași structură IF(), acest webinar îți va arăta tot ceea ce ai nevoie să iei decizii mai informate.

VEI ÎNVĂȚA DESPRE:

  • Tipuri de date (numerice, text, date calendaristice).
  • Functii pentru calculul totalurilor: SUM, SUMIF (adunare in functie de un criteriu), SUMIFS (adunare in functie de mai multe criterii).
  • Functia IF (pentru crearea formulelor conditionale).
  • Diverse functii de tip TEXT, de tip DATA
  • Sortarea datelor. Sortari simple (dupa un camp) / multiple (dupa mai multe campuri) / speciale.
  • Filtrarea automata a datelor (extragerea inregistrarilor care indeplinesc anumite conditii). Filtrari simple/personalizate.

ÎNREGISTREAZĂ-TEaici

Trainer

Valentin Măzăreanu

„Never stop learning”

Profesionist în domeniul Learning & Organisational Development, cu peste 10 ani experiență în educarea adulților – trainer și manager echipa de training, doctor în științe economice și lector asociat în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, trainer certificat Microsoft (MCT), consultant certificat BELBIN Team Roles, formator ANC și facilitator în programe de dezvoltare. Se implică și adaugă valoare în programe L&D , proiecte end-to-end dezvoltare de competențe și upskill, livrare training tehnic din pachetul Microsoft Office (ex.: Excel, Business Process Modeling with MS Visio, Master your project with MS Project) sau livrare training specializat (Data Protection & Information Security Awareness Training, Project & Enterprise Risk Management, Value-Oriented Intrapreneurship & Entrepreneurship).

Domenii de activitate conexe:
– evaluare nivel de maturitate procese de managementul riscului operațional și control intern / consultanță în managementul riscului 
– consultanță în vederea certificării ISO 27001
– servicii de consultanță și implementare proiecte Digital Transfomation

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularul de înregistrare: https://forms.gle/A3FKfHtit2cVxY8G6

_______________
Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351. Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Te așteptăm la webinar!

Durata

(Joi) 2:00 pm - 3:30 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP