Webinar: Atitudine, competență și disponibilitate: Șah la răbdare!

22iul2:00 pm3:30 pmWebinar: Atitudine, competență și disponibilitate: Șah la răbdare!

DETALII EVENIMENT

Vă invităm la un webinar interactiv despre soft skills și competențe care te vor ajuta să accelerezi performanța în carieră.

Eveniment gratuit

Evenimentul va avea loc:
📅 Joi, 22 iulie 2021, în intervalul orar 14:00 – 15:30.
📍Online, pe platforma Zoom.

Concept

Structură și conținut

1.Tipuri de atitudini și modul în care acestea ne definesc!
2. Competența – ce este și cum se “leagă” de atitudine?
3. Ce sunt tiparele comportamentale … și cum puteti să vă dezvoltați eficienta în mediul personal și profesional cunoscându-vă mai bine pe voi înșivă, dar și pe ceilalți!
4. Creșterea performanței…prin atitudine, competență si disponibilitate!

Trainer webinar: Luminița Popa

Luminita Popa este liderul care iti vorbeste cu entuziasm si pasiune despre munca in domeniul resurselor umane. Pasiunea pentru oameni a condus-o timp de 4 ani sa lucreze pe navele de croaziera a 3 companii, alaturi de care a vizitat peste 100 de tari. Constientizand rolul critic al resurselor umane in formarea unei organizatii sanatoase, Luminita si-a dedicat  urmatorii 12 ani oferind consultanta in acest domeniu pentru diverse companii. Un proiect de suflet este Fundatia Comunitara din Oradea (2013), unde este membru fondator. Luminita este convinsa ca si-a gasit vocatia si ca numai prin munca sustinuta in profesia aleasa poti ajunge sa fii implinit. A „adunat”  in palmaresul sau peste 7500 ore de training, 1500 ore coaching, 20 de ani experienta in resurse umane, 15 ani in management (dintre care 5 ani in management de proiecte cu finantare europeana). Proiectele de responsabilitate sociala ii intregesc profilul omului de resurse umane, ii accentueaza dragostea pentru oameni si pentru lucrul cu oamenii, daruind, ajutand, sustinand. In anul 2019 a trecut la un alt nivel al carierei profesionale, alaturandu-se echipei companiei multinationale Plexus Oradea, unde ocupa rolul de HR Manager si unde continua sa se dezvolte pe sine si pe cei din jur.

Rezervă-ți locul la webinar

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înregistrare  → https://forms.gle/VvcNYe1FW5Hj75Ev8


Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351. Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Nr. POCU /626/6/13/ 130351.

Durata

(Joi) 2:00 pm - 3:30 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP