Webinar: Instrumente utilizate în managementul echipei

02iun2:00 pm3:30 pmWebinar: Instrumente utilizate în managementul echipei

DETALII EVENIMENT

Instrumente utilizate în managementul echipei

Te invităm la o experiență de învățare interactivă și practică pentru identificarea și testarea unor instrumente actuale utilizate în managementul echipei.

Vei descoperi:

  • instrumente și metode utilizate în managementul echipei utile în contextul competențelor viitorului, preferințelor generațiilor din care fac parte membrii unei echipe și potrivite în contextul de colaborare “remote” în lumea V.U.C.A. (post) COVID.  
  • instrumente sau platforme digitale utile pentru organizarea, planificarea, comunicarea, luarea deciziilor în echipă ori dezvoltarea echipei.
  • idei și soluții aplicabile pentru 3-5 studii de caz din contexte profesionale diverse în care avem nevoie de abilități, instrumente și procese utile în managementul echipei.

📆 Joi, 2 iunie 2022 | 14:00 – 15:30
📍 Gratuit | Live on Zoom
ÎNREGISTREAZĂ-TEaici

Cine va facilita acest webinar

Florin Ghindă

catalizator Synerb.org și fondator RomaniaPozitiva.ro, prima platformă de informație și educație pozitivă din România. 

Florin a moderat și facilitat o serie de conferințe și evenimente de impact cum sunt TEDx București, Social Impact Award, Future Makers, evenimentele Impact Hub, RoWin, Diplohack, Shift+Vieți, Programul de leadership al Institutului Aspen, Zilele Biz, Conferința despre fericire, „Fabricat în Țara lui Andrei”, NESsT și OMV Petrom, WWF Green Schools.

Florin lucrează cu clienți din diverse industrii precum bănci și finanțe, automotive, IT, FMCG și comunitatea ONG. Florin este trainer certificat ANC, White Belt la ABInBev. Îi place să utilizeze instrumente și procese de tipul „art of hosting”, teoria „U”, Business Model Canvas și metodologia de design centrat pe oameni și resurse legate de TED.

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularul de înregistrare disponibil mai jos. 

_______________
Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351. Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Te așteptăm la webinar!

Durata

(Joi) 2:00 pm - 3:30 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP