Webinar: Noțiuni de leadership

07iul2:00 pm3:30 pmWebinar: Noțiuni de leadership

DETALII EVENIMENT

Noțiuni de leadership

Te invităm la un webinar despre Leadership și performanță. Descoperă cum poți să devii cea mai bună variantă a ta și cum poți să acționezi pentru impact în comunitatea ta!

Vom discuta despre:

  • Nevoia de leadership
  • Echipe, leadership, performanță
  • Leaderii se “nasc” sau se formează?
  • Paradoxul leadershipului
  • Provocările leaderului
  • Valorificarea diversității în leadershipul echipelor

📆 Joi, 7 iulie 2022 | 14:00 – 15:30
📍 Gratuit | Live on Zoom
ÎNREGISTREAZĂ-TEaici

Cine va facilita acest webinar

Dan Berinde

Fondator și managing partner Coaching Partners

  • coach certificat international Professional Certified Coach, International Coach Federation
  • trainer acreditat ANC
  • Mentor Coach ICF

Dan este coach certificat international, Professional Certified Coach, International Coach Federation si trainer acreditat ANC.

Este partener fondator si manager executiv al firmei de coaching si consultanta pentru dezvoltarea organizationala Coaching Partners.

De asemenea, Dan este Mentor Coach ICF, sprijinind dezvoltarea celor ce au ales sa fie coach, precum si a persoanelor, echipelor si organizatiilor care isi doresc cresterea performantelor .

Experienta profesionala a lui Dan cuprinde peste 10 ani de activitate didactica universitara, in care a predat management, si 15 ani de management executiv in companii din diverse domenii, industrie si servicii, cu preponderenta in proiecte mari de schimbare in conditii de criza. In astfel de proiecte a restructurat structuri organizationale complexe, a format si antrenat echipe de management, a selectat si antrenat manageri de varf.

A fost manager in industrii diverse, intre care servicii financiare, banking, constructii, alimentara, textile, consultanta, proiectare.

In 2003 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) al University of Washington, livrat de Asebuss School of Business.

In coaching, Dan livreaza programe de coaching individual si de echipa, lucrand cu lideri, manageri executivi si echipe managerale, antreprenori pentru dezvoltarea abilitatilor de leadership si cresterea eficacitatii echipelor.

Credinta sa puternica este aceea ca obtinerea marii performante a companiilor este facilitata de o cultura organizationala care sa raspunda aspiratiilor fiecarui membru al echipei, iar asta este menirea primordiala a leadership-ului.

Programele pe care le livreaza sunt puternic interactive si experentiale, in care transferul de informatie, concepte, instrumente ori metode se realizeaza pe baza experientelor directe, traite de catre participanti ori de catre Dan in proiecte reale.

Dan este coautor a doua carti de management, in domeniile afacerilor mici si mijlocii si a managementului financiar.

O vorba ce surprinde bine viziunea sa este: “Dacă vrei să construiești un vas , nu bate oamenii la cap să strângă lemn , nu le trasa sarcini și nu le da de munca ci , mai curând , vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” – Antoine de Saint-Exupery.

» Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularul de înregistrare disponibil mai jos. 

_______________
Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351. Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Te așteptăm la webinar!

Durata

(Joi) 2:00 pm - 3:30 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP