Webinar: Orientarea carierei - provocări și soluții

08apr2:00 pm3:30 pmWebinar: Orientarea carierei - provocări și soluții

DETALII EVENIMENT

Te invităm la o sesiune de lucru, dinamică și interactivă, în cadrul căreia vei descoperi soluții aplicabile pentru dezvoltarea carierei.

💡 Prin participarea la webinar vei:
» învăța cum să identifici oportunități legate carieră;
» înțelege care sunt prioritățile angajatorilor și cum trebuie să te pregătești pentru un interviu;
» descoperi 4 intrumenre pentru un start puternic în carieră.

Trainerul acestui webinar este Diana Maria Voicu – trainer și coach de peste 15 ani. Experienta ei include multi ani de jurnalism, in prima parte a carierei, in Radio, Televiziune, agentiile de presa Associated Press si Reuters, la revista Elle Romania. Desi absolvent al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Filologie, Diana si-a cotinuat studiile la Open Univeristy Business School cu diploma in management si la Chartered Institute of Marketing, UK.

Ca manager, Diana a coordonat echipe de dimensiuni medii in mai multe companii, mai ales in roluri de marketing. A condus Fundatia Olimpica Romana, bratul de marketing al Comitetului Olimic Roman, lucrand alaturi de Ion Tiriac.
In cei 15+ ani ca trainer, facilitator si coach, Diana a lucrat cu peste 100 de companii din Romania si Europa provenind din cel putin 20 de industrii diferite, creand si livrand programe de instruire, evenimente de consolidare a echipelor, centre de evaluare si dezvoltare si a sustinut lideri in dezvoltarea lor prin coaching si mentorat.

Din 2016 Diana este membru al miscarii civice Initiativa Romania, una dintre cele mai noi si dinamice organizatii nonguvernamentale, nascuta dupa tragedia de la Colectiv. Azi este presedintele Initiativa Romania contribuind voluntar cu energia si aptitudinile ei pentru un mediu politic mai curat, integritate, profesionalism si transparenta in guvernare.

Evenimentul va avea loc:
📅 Joi, 8 aprilie 2021, în intervalul orar 14:00 – 15:30.
📍Online, pe platforma Zoom.
❗ Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi formularul de înregistrare.

+++++
Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi:
ADV România, Departamentul Marketing şi Comunicare
Elena Vasiliu, elena.vasiliu@alaturidevoi.ro 0740.544.810 | www.alaturidevoi.ro

Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351.

Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Nr. POCU /626/6/13/ 130351.

Durata

(Joi) 2:00 pm - 3:30 pm

2 Comments to “ Webinar: Orientarea carierei – provocări și soluții”

  1. Victoria says :Răspunde

    Interesata

  2. Bibic Elena says :Răspunde

    Salutare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP