ACADEMIA ADV

WORKSHOP-URI

0

CINE SUNTEM

Academia ADV este un Centru de resurse transfrontalier România – Republica Moldova, ce vizează dezvoltarea de competențe profesionale în domeniul economiei sociale / antreprenoriatului social, prin derularea de programe specifice de formare profesională.

Centrul este creat de Fundația ”Alături de Voi” România în cadrul proiectului “Parteneriat pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Social”, implementat în parteneriat cu Academia de Administrare Publică, Chișinău, R. Moldova și finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI).

Prezentare video Academia ADV

Academia ADV
stimulează creativitatea, inovarea și cetățenia activă, prin dezvoltarea de abilități specifice în domeniul economiei sociale / antreprenoriatului social!

0

persoane formate

0

cursuri informale

0

persoane certificate ANC

0

ÎNVĂȚAȚI ORICÂND, ORIUNDE. CELE MAI BUNE CURSURI. INSTITUȚIE DE TOP.

VREI SĂ PARTICIPI LA CURSURI ȘI EVENIMENTE GRATUITE?

CEI CARE SE ABONEAZĂ LA NEWSLETTERUL NOSTRU SUNT PRIMII CARE AU ACCES LA OPORTUNITĂȚILE NOASTRE.

Proiectul „Parteneriat transfrontalier pentru dezvoltarea antreprenoriatului social” este finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul
Programului Operațional Comun România - Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI).

TOP